Websitebeheer uitbesteden

Als je een net nieuwe website hebt dan staat die er waarschijnlijk tiptop in de puntjes verzorgd bij. Maar wist je wel dat dit na slechts één dag alweer verleden tijd kan zijn? Tijd om actueel te blijven en je websitebeheer uit te besteden aan een specialist.

websitebeheer uitbesteden aan webjas

Waarom je websitebeheer uitbesteden?

De nummer één reden waarom websitebeheer als taak snel overgeslagen wordt is dat er simpelweg niet aan gedacht wordt. Als je de website live online hebt staan dan is dat voldoende toch?

Nou nee, die vatting is dus mis. Als je website live online staat dan begint het in werkelijkheid pas echt. De snelheid waarmee het web zich ontwikkelt vraagt om onderhoud aan de techniek, actuele content wat aansluit bij de vragen van vandaag en niet te vergeten een gebruikerservaring waarmee je voor jouw publiek en de zoekmachines altijd een warm bedje klaar hebt staan.

Websitebeheer is meer dan alleen onderhoud

Zeg je websitebeheer dan denkt vrijwel iedereen als eerst aan periodiek technisch onderhoud zoals veel webdesign bureaus dit voor een paar tientjes per maand aanbieden. Ondanks dat het technisch onderhoud absoluut heel belangrijk is, is dit slechts één onderdeel van websitebeheer.

Websitebeheer is dus meer en in het lijstje hieronder lees je precies wat websitebeheer precies inhoud.

  • Technisch onderhoud: het up-to-date houden van de core-software en plugins, uitvoeren van beveiligingsupdates en eventuele vertalingen, verzorgen van back-ups en monitoren van technische websiteprestaties.
  • Verbeteren van functionaliteit: toevoegen en optimaliseren van websitefuncties om je bezoekers zo goed mogelijk te laten navigeren, en aan te zetten tot actie!
  • Plaatsen en updaten van inhoud: nieuwe verse artikelen, bestaande content nog beter maken en zorgen dat alle knopjes en linkjes naar de juiste bestemming leiden. Actueel zijn is een key factor voor online succes.
  • Finetunen van vormgeving en design: perfectie zit hem in details en die kleine aanpassingen kunnen je website net even een frissere look geven. Ook de vormgeving en het design is onderdeel een van professioneel websitebeheer.

Beheer van websites en webhops

Verkoop je producten online? Dan heb je waarschijnlijk een webshop. Ondanks dat het beheer van webshops om een iets andere benadering vraagt, zeker als je veel producten en bestellingen hebt, zijn de voordelen van het structureel onderhouden niet anders dan bij websites.

Of je nu een WooCommerce webshop hebt in WordPress of je webshop hebt draaien op een populair SaaS platform als Shopify, Lightspeed of CCV-Shop, voor professioneel websitebeheer ben je bij Webjas aan het juiste adres.

Wat zijn de kosten van websitebeheer?

De onvermijdelijke vraag om het prijskaartje. Logisch natuurlijk want je wilt weten wat er op de factuur staat die je gaat ontvangen. De kosten van websitebeheer zijn lastig in één bedrag te vangen. Heel simpel omdat verschillende factoren zoals websiteplatform en omvang van de website een grote rol spelen in de benodigde tijd.

Wat ik je wel vast kan verklappen is dat een websitebeheer pakket bij Webjas begint bij een bedrag van € 250,- per maand. Websitebeheer is altijd een op maat gesneden pakket en is een doorlopend proces in abonnementsvorm. Zullen we met elkaar gaan praten en samen kijken hoe we jouw website in topconditie kunnen houden? Laat op deze pagina je telefoonnummer achter, of stuur me een bericht via het contactformulier.

Nuttige informatie

  • Technisch websitebeheer
  • Websitebeheer voor webshops
  • Content plaatsen en updaten
  • Websitebeheer in WordPress
  • Core Web Vitals

Wil je meer weten?

Laat hieronder je gegevens achter en dan bel ik je snel terug.

Privacybeleid