Wie is Webjas?

Webjas is Jasper Nijkamp en dat ben ik, aangenaam. Ik ben een bonte combinatie van webmaster, websitebeheerder en webredacteur. Vat dat maar eens in één term samen. Het resultaat? Webjas dus.

In 2002 startte mijn web avontuur en het heeft me nooit meer losgelaten. Zo runde ik een aantal succesvolle webshops, werkte ik als marketeer voor kleine en grote bedrijven, en hielp ik ondernemers met effectief online zichtbaar zijn.

Na ruim twee decennia ben ik nog net zo leergierig als in het eerste begin. Als autodidact ben ik veel bezig met het finetunen van mijn webskills en het zorgen dat ik altijd zo up-to-date mogelijk ben. Ik vind het heerlijk om designs te tweaken, te spelen met lettertypes en de web wereld steeds een stukje leuker en aantrekkelijker te maken.

de visie van webjas over websitebeheer

Mijn visie rondom websitebeheer

In websitebeheer komt voor mij alles samen en vormt dat ene belangrijke keyword ‘online aanwezigheid’. Hierin zijn de website, de inhoud van de website (content) en de vindbaarheid van de website onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Veel grote online marketing bureaus werken vanuit een corporate benadering, er wordt vooral (te) groot gedacht. Hierdoor wordt websitebeheer en de taken die hierbij komen te complex, te veel en vooral te duur. Zeker voor MKB websites.

Voor mij is het beheren van een website, het creëren van content en het vindbaar maken voor publiek één multi-taak. Deze multi-taak vat ik samen in een all-in concept waarmee jouw website gaat scoren tegen een fractie van de kosten die je gewend bent.

Waarvoor je me kunt bellen?

Of je nu het complete all-in pakket aan websitebeheer taken bij me wilt droppen of voor maatwerk recept gaat, beide is geen enkel probleem. Om je een beeld te geven van welke onderdelen ik goed in ben heb ik hieronder een overzichtelijk lijstje gemaakt.

Websitebeheer

Webteksten

  • Copywriting
  • Bloggen
  • Landingspagina’s
  • Tekstverbetering (redigeren)

Marketing

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Social Media
  • Affiliate marketing

Tools die ik gebruik